Pjevačica Sinead O’Connor kaže da je lezbijka

Kontroverzna Irkinja koja je izazvala skandal kad je 1992. na televiziji poderala sliku pape Ivana Pavla II., a prošle ju je godine irska vjerska sekta zaredila za svećenicu, otkrila je u novom broju časopisa Curve da je lezbijka

Sinead O’Connor (33) ovih dana objavljuje novi, sedmi album pod naslovom “Faith and Courage”, a tom je prigodom dala i intervju najvećem lezbijskom časopisu Curve.

– Ja sam lezbijka – kaže Sinead. – Nikad nisam o tome govorila i cijeli sam život izlazila s dečkima jer nisam mogla prihvatiti činjenicu da volim žene. Ali zapravo sam lezbijka.

Tako se Sinead O’Connor pridružila nizu glazbenica koje su u posljednje vrijeme priznale svoje seksualne preferencije prema istom spolu, među kojima su Melissa Etheridge, k.d.lang i Indigo Girls.

Prvi singl skinut s novog albuma Sinead O’Connor pjesma je pod indikativnim naslovom “No Man’s Woman” – žena koja ne pripada ni jednom muškarcu.

Pjevačica koja se proslavila početkom devedesetih almubom “I Do Not Want What I Haven’t Got” i Princeovom stvari “Nothing Compares 2 U” trenutno živi u Irskoj s 12-godišnjim sinom Jakeom i kćerkicom Roisin (3).

Povratak na Net.hr