banner

ŠTO ĆE REĆI SINČIĆ?

PERNAR NAJAVIO NOVE PROBLEME U ŽIVOM ZIDU: ‘Ako izbace Bunjca iz Sabora, ne vidim svoju budućnost u stranci’

Pernar se ne slaže s time da Vladimira Palfi uzme saborski mandat Branimiru Bunjcu, jer smatra da je on dobar zastupnik

Nedugo nakon što je objavljeno da su suspendirali Branimira Bunjca i nakon što je objavljena snimka obračuna u Živom zidu, na Facebooku se o svemu oglasio i Ivan Pernar koji je u svojoj videoobjavi najavio nove probleme u stranci, te zaprijetio da će izaći iz Živog zida ako stranka izbaci Bunjca iz Sabora.

Pernar navodi da je Vladimira Palfi odlučila uzeti saborski mandat Branimiru Bunjcu i dodao da se ne slaže s tim činom jer smatra kako je Bunjac dobar zastupnik.

“Ne slažem se i s načinom na koji se s njim sada postupa. Međutim, moje mišljenje više nije bitno i presudno. Moja želja je bila da nastavim s kolegom Bunjcem biti u Saboru”, rekao je i dodao da je želja bila i da Sinčić ode u Europski parlament te da mu je drago zbog toga.

[VIDEO] BUNJAC SE SKORO POTUKAO S KOLEGOM IZ ŽIVOG ZIDA; RASPRAVA NA FEJSU: ‘Sramota! Hijene, borite se za jedan stolac’

“Ako kolegica Vladimira Palfi odluči konzumirati svoj mandat u Saboru i izbaci Branimira Bunjca iz Sabora, zastupnika za kojeg smatram da odlično radi svoj posao, ja jednostavno neću moći nastaviti svoju političku budućnost unutar Živog zida”, rekao je Pernar i u statusu dodao da samo Vladimira Palfi može spriječiti raskol stranke.

“Moja je želja da Živi zid funkcionira kao stranka u kojoj se ne događaju čistke. Ne mogu spriječiti čistke, ja o tome ne odlučujem. U ovoj fazi o tome odlučuje Vladimira Palfi i ako ona odluči da sa čistkama treba započeti odnosno nastaviti, ja jednostavno izlazim iz Živog zida i osnovat ću drugu stranku. Nastavit ću raditi pod drugim imenom. Spreman sam za političku borbu. Osnivač sam Živog zida, spreman sam osnovati drugu stranku. Moja je želja ostati u Živom zidu”, rekao je i dodao da želi jedinstvenu stranku.

U EU PARLAMENT IPAK IDE – SINČIĆ: Za sve su okrivili Bunjca, tvrde da ne želi prepustiti mandat. Suspendirali su ga

Kaže kako želi nastaviti s kolegama s kojima je radio i dosad, pa je spomenuo i Tihomira Lukanića koji ga je ‘iživcirao na osobnoj razini’. Nastavio je nabrajati stranačke kolege protiv kojih nema ništa, ali se s političkom likvidacijom Branimira Bunjca ne može složiti, kao ni s metodama kojima se to čini.

“Hoće li Živi zid biti jedinstven ili bez Branimira Bunjca i mene, ja ne odlučujem o tome, to je isključivo u rukama gospođe Palfi”, rekao je.

Pernar dodaje kako je pokušao utjecati na Sinčića koliko god je mogao i govorio mu da Palfi ne smije preuzeti mandat u Saboru i da se likvidira Bunjca iz stranke.

“Govorio sam da bi to bio politički štetan čin”, rekao je Pernar i dodao: “Pozivam članstvo da djeluje na kolegicu Palfi Sinčić da ne ide u raskol, da ne uzima svoj mandat, da ostavi Bunjca u Saboru jer je dobar zastupnik. Živi zid je iznad onog što ona osobno misli o nekim ljudima”.

Povratak na Net.hr