Pamela Anderson i novi dečko na košarkaškoj tekmi

Glumica poznata po ekscesima s prsima i njezin novi prijatelj, maneken Marcus Schenkenberg, pratili su susret Los Angeles Lakersa i Indiana Pacersa

Pameli Anderson je, izgleda, definitivno dojadio suprug Tommy Lee, bivši bubnjar sastava Motley Crue, pa ga je nakon mnogih peripetija ostavila, a utjehu pronašla s novim dečkom, naočitim manekenom Marcusom Schenkenbergom.

Nasilni i piću sklon Tommy Lee i sad više ne tako prsata Pamela pokušali su svoj svađama i tučnjavama razoreni brak posljednji put spasiti za Novu godinu, koju su dočekali zajedno. Ali nakon dočeka 2000. godine, Pamela je Tommyja prijavila policiji, jer je pio, što nikako ne bi smio. Zato je Tommy ovih dana ponovno odsjedio u zatvoru.

Za to se vrijeme Pamela upustila u novu ljubavnu vezu, izabravši ovaj put nešto miroljubivijeg muškarca. S atraktivnim je Marcusom bivša zvijezda “Spasilačke službe” sa zanimanjem u petak pratila susret losangeleskih Lakersa i Pacersa iz Indiane u finalu NBA lige koji je završio rezultatom 111:104.

Povratak na Net.hr