Ovo nikad ne bi očekivali od najpoznatije svjetske navijačice!

Najpoznatija svjetska navijačica, atraktivna Paragvajka Larissa Riquelme, je u problemima. Mora se pojaviti na sudu zbog fizičkog napada na drugu djevojku. Do nasilja je navodno došlo kada je nepoznata djevojka tražila autogram od njezinog dečka.

Spomenuti dečko inače je veznjak argentinskog River Platea Jonathan Fabbro. Prema napisima lokalnih medija, Riquelme je imala veliki ljubomorni ispad početkom mjeseca, iako bez opravdanja, budući joj djevojka koja je tražila autogram nije bila prijetnja.

Ona sama je fizički napad demantirala, ali je odvjetnik od napadnute neimenovane djevojke potvrdio da je podnio tužbu. Odvjetnik kaže kako je njegova klijentica napadnuta prvo verbalno, a onda i fizički, kao i da je cijeli incident zabilježen na video-kameri s obližnje benzinske pumpe.

Riquelme je zasigurno najpoznatija svjetska navijačica i jedan od najplaćenijih modela u Paragvaju. Prije četiri godine razgolitila se za brazilsko izdanje Playboya, a njezine su golišave fotografije obišle cijeli svijet.

//www.youtube.com/embed/MgjRrdgwV9o

Povratak na Net.hr