Ovo je najkučkastiji e-mail koji ste ikada pročitali: Prava devojka sa američkog koledža (VIDEO)

Plus, klip gde psiho-barbika čita mejl

PAŽNJA, UPOZORENJE: PISMO NIJE CENZURISANO

Ako ste mislili da je priča o kučkastim devojkama iz američkih koledža preterana, zeznuli ste se. Koliko psiho može da bude jedno sestrinstvo, saznaćete u pismu koje je jedna od glavnih sestara poslala celom sestrinstvu i gde se žali na devojke jer su “jebeno čudne i dosadne”.

“Ako ste otvorile email kao što sam vam rekla, važite se za stolicu, jer će ovo biti žestoka jebena vožnja.
Za one od vas kojima su glave zabijene ispod kamenja, što je izgleda dobar deo sestrinstva, totalno smo SJEBAVALE po pitanju noćnih dodađanja i uopšteno, u svim družtvenim interakcijama sa bratstvom sigma Nu.

Dobijala sam poruke o tome da su ljudi BUKVALNO jebeno dosadni i jebeno ČUDNI. Ako čitaš ovo i misliš u sebi “Ali, ou em dži Džulija, ja sam se tako zabavljala sa svojim sestrama” , udari se pesnicom u lice da ne bih ja morala da te tražim po kampusu da to uradim.
Baš me boli leteći kurac i Sigme Nu boli leteći kurac o tome koliko ti voliš da pričaš sa svojim sestrama. Imaš 361 dan da pričaš sa svojim sestrama, a ova nedelja NIJE, ponavljam NIJE JEDNA OD NJIH. Ove nedelje treba da stvarate veze unutar greek (sestrinstva i bratstva sa nazivima po grčkim slovima prim. aut.) društva, a to je nemoguće ako ćete da blejite okolo i da pričate jedna sa drugom a ne sa našim muškim društvom.
Vesti, glupi kurčevi: Bratstva ne vole dosadna sestrinstva. O čekaj, dve jebene vesti: SIGMA NU NEĆE HTETI DA BLEJI SA NAMA AKO SMO SRANJE, a ako ste idiotkinje pa niste primetile i moram da vam spelujem, SRANJE SMO.

Jeste li vi jebeno retardirane? Ovo nije retoričko pitanje, bukvalno hoću da mi odgovorite mejlom u kom mi objašnjavate da li ste mentalno zaostale da vas više ne šaljem na noćna događanja.

Da su iz Sigma Nu rekli “Hajde da pozovemo Zete?” Da li biste bile srećne? A? …”

A žurka se tu nezaustavlja, nego smo shavtili da morate da pročitate celo pismo u originalu da biste shvatili količinu boleštine. Devojka koja je napisala pismo jedna je od glavni Delta Nu sestara i zove se Rebeka Martins. Na žalost, obrisala je tviter sa fenomenalno rasističkim, seksističkim i uopšteno gledano, kučkastim izjavama (“Volim da moji karate filmovi budu kao moji muškarci. Pomalo azijiski, ali dovoljno beli da razumem šta jebeno pričaju”).

Epilog celoj priči dala je opaljena barbika koja je još celo pismo pročitala u YouTube klipu. Obećavamo, upiškićete se od smeha/straha.

Povratak na Net.hr