DOBRA IDEJA?

HILLARY SMISLILA ŠTO BI BILL MOGAO RADITI U BIJELOJ KUĆI: ‘Bilo dobro da se ponovno ‘zagrije”

Za vrijeme suprugove predsjedničke kampanje 1992. godine Hillary Clinton izazvala je i pohvale i kritike kada je, u obrani svojeg aktivizma, rekla da bi “mogla ostati kod kuće i peći kolače i pozivati na čaj”  u komentaru koje su neke kućanice doživjele kao uvredu.

Međutim, u petak – prije bombastične objave FBI-ja o novoj istrazi u vezi s njezinom e-mail prepiskom u doba kad je bila američka državna tajnica – ona je predložila način na koji bi njezin suprug Bill Clinton mogao provoditi vrijeme kao predsjedničin suprug: da vježba saksofon.

NA SVOJU RUKU: Direktor FBI-ja je republikanac i istragu o Clinton je objavio protiv volje svoje šefice

HILLARY O NOVOJ ISTRAZI FBI-ja: ‘Američki narod zaslužuje da odmah dobije sve i potpune činjenice! Neka objave sve…’

U radijskoj emisiji u kojoj je domaćin bio pjevač i glumac Keith Sweat, predsjedničkoj kandidatkinji postavljeno je pitanje svira li Bill Clinton još uvijek saksofon, kao što je prije, noseći crne naočale poput pravog jazzera, u vrlo gledanu televizijskom nastupu 1992. godine.

“Paa, nema baš puno vremena”, rekla je ona uz smijeh i dodala: “ali rekla sam mu da bi bilo dobro da se ponovno malo ‘zagrije’ kako bi se time bavio u Bijeloj kući. Zar to ne bi bila dobra ideja?”, rekla je  Clinton.

Povratak na Net.hr