O čemu se priča u Cannesu

Atmosfera na 53. filmskom festivalu u Cannesu se zagrijava, iako se više priča o onome što će se snimati nego o prikazanim filmovima

Danas će u Cannesu svoj filmski debut najaviti članovi grupe ‘N Sync, a o mnogim se budućim filmovima pod suncem francuske Rivijere već naveliko raspravlja.
Od prošlog je tjedna poznato da se snima Dirty Dancing 2, u kojem će vjerojatno glumiti seksepilni latinoamerički pjevač Ricky Martin i Natalie Portman.
Još je veće uzbuđenje izazvala vijest da će Captain America ponovno zajahati motor. Producent Glen Tobias objavio je kako planira snimiti nastavak “Easy Ridera”, klasika kontrakulture iz 1969. u kojem su Peter Fonda i Dennis Hopper igrali hipije koji na Harley Davidsonima putuju Amerikom. Originalna postava, u kojoj je bio i Jack Nicholson, po svoj prilici neće nastupati u nastavku.
Redatelj Neil LaBute, čija je mračna komedija “Bolničarka Betty” prikazana u Cannesu s velikim uspjehom, objavio je da će snimati film prema romanu A.S. Byatt “Possession” u kojem će Gwyneth Paltrow i Ralph Fiennes glumiti znanstvenike koji se zaljubljuju dok proučavaju djelo pjesnika iz 19. stoljeća.

Povratak na Net.hr