O čemu maštaju Njemice, o čemu Talijanke?

Stari stereotip da su Njemice hladne, Talijanke vatrene možda ipak vrijedi. Anketa odaje: Njemice žele više seksa, ali kada nisu umorne. Talijanke pak nisu nikad umorne

Nezadovolj(E)ne Njemice
Prema rezultatima ankete koju je proveo Institut za socijalna istraživanja 39 posto Njemica želi da im partner čita misli, čitaj nije pretjerano zadovoljno svojim seksualnim životom. Svaka druga čezne za uzbudljivijim seksom, svaka peta žešćim, uz napomenu da nije umorna, dok svaka jedanaesta želi da se na tržištu napokon pojavi viagra za žene.

Vatrene Talijanke
Talijansko pak istraživanje koje je poduzeo časopis Cosmopolitan donijelo je malo drugačije rezultate. Od 1000 ispitanih žena u dobi između 25 i 35 godina 80 posto je u načelu zadovoljno svojim seksualnim životom, ali ne u krevetu. 85 posto Talijanki je izjavilo da im je sex u krevetu dosadan i pomalo banalan. 70 posto njih sanja o vođenju ljubavi u pustinji, 56 posto na napuštenim mjestima ? svjetionicima, dvorištima, kantunima, 60 posto avionima dok 41 posto sanja o praznom stadionu.

Od muških zanimanja u vrućim snovima se najčešće pojavljuju ? a tko drugi no najljepši Orbit muškarac na svijetu ? piloti. Slijede preplanuli turistički vodiči, skiperi te čuvari plaža. O supruzima nije bilo ni spomena.

Povratak na Net.hr