TRAŽE NOVE DJELATNIKE

ŽELITE RADITI ZA MATU RIMCA I NJEGOVU USPJEŠNU TVRTKU? Ovu priliku onda ne smijete propustiti

Rimac automobili prvenstveno traži ljude koji bi radili na razvoju baterija za električna vozila, ali traže se  i razni tehničari i dizajneri.

Nakon velikog ulaganja kineske Camel Group,  kao i kasnijih ulaganja, Rimac automobili ponovo traže nove djelatnike.

RIMAC ZAPOŠLJAVA STO LJUDI: Traže se stručnjaci u različitim područjima, pogledajte što se traži i prijavite se za posao

Na svojoj stranici su objavili poduži popis radnih mjesta,  a za svako radno mjesto je detaljno opisano što se traži. No i prije nego što se kandidat prijavi, uz svaki natječaj  stoji  napomena kako “na sve naše oglase za posao, bez obzira na naziv radnog mjesta, mogu se prijaviti i muški i ženski kandidati”, iako je velika većina oglasa na engleskom pa se iz imena radnog mjesta niti ne vidi rod.

Prije nešto manje od dvije godine, Rimac je raspisao natječaj u kojem  kojem se za radno mjesto čistačice tražila osoba koja barata MS Officeom, a ponekad bi se trebala javljati i na telefon. Uslijedila je lavina kritika u kojem su neki Rimcu prigovarali što takvo na znanje iziskuje od čistačice, dok je bilo i onih koji su prigovarali zbog toga što je radno mjesto u ženskom rodi i to proglašavali seksistmo.  Rimac im je jasno odgovorio.

NAPALI RIMCA, ON IM NIJE OSTAO DUŽAN: ‘Ovo je jadno na toliko razina, ali dobro prikazuje kakvo smo drušvo’

Povratak na Net.hr