PLODNA 2016.

ZBOG IZVRSNIH REZULTATA NAGRAĐUJU RADNIKE: Hrvatski gigant za stimulacije osigurao četiri milijuna kuna

Podravka će za ostvarene rezultate u 2016. godini isplatiti stimulacije zaposlenicima u ukupnom iznosu od gotovo četiri milijuna kuna, izvijestili su iz te koprivničke kompanije.

Svoju odluku Uprava temelji na Kolektivnom ugovoru, te navodi kako je riječ o posebnim stimulacijama radnicima zbog njihova doprinosa ostvarenju poslovnih rezultata za proteklu, 2016. godinu. Pritom ističu kako će stimulacije isplatiti do kraja svibnja.

“Doprinos svakog od zaposlenika Podravke ugrađen je u rezultate i uspjehe kompanije, što Podravka kao poslodavac cijeni i nagrađuje. Isplata godišnje nagrade zahvala je za njihovu predanost poslu i kompaniji, ali i poticaj da vrijednim radom u razdoblju koje dolazi pridonesu još boljim poslovnim rezultatima i zajedničkim uspjesima“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

S obzirom na ostvarenu dobit u 2016. godini, određen je iznos stimulacije od 951.73 kune bruto, a zaposlenici Podravke i ove godine imaju mogućnost odabira modela isplate nagrade. Naime, zaposlenici mogu odlučiti žele li da im se iznos kompanijske stimulacije uplati u III. mirovinski stup.

Povratak na Net.hr