banner

NOVA OBJAVA NA BLOGU

TODORIĆ VLADI POJASNIO HIBRIDNI RAT: ‘To je gospodo ozakonjena pljačka Agrokorovih vrijednosti koje Ramljak transferira izvan Hrvatske’

Hibridni rat, koji je glavna tema jučer i danas u hrvatskoj javnosti, iz svog izlaganja nije mogao izostaviti i Ivica Todorić koji je svoje najnovije obraćanje javnosti na blogu naslovio: “Hibridni rat protiv Hrvatske vode Vlada i Ramljak”.

U njemu je upozorio kako su Agrokorove tvrtke desetljećima građena imena, brendove, založila za kredit na kojem će, kako je kazao, povlašteno društvo zaraditi stotine milijuna eura. Zbog toga je na red pozvao premijera i Antu Ramljka upirući prstom u nemogućnost uvida u ugovore s trustom iz Hong Konga.

TODORIĆ U NAJNOVIJEM BLOGU: ‘Najvrjednije što Agrokor ima prepušteno je trustu kojem je nemoguće vidjeti vlasnike’

Todorićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Nakon Jamnice, Vupika, Zvijezde i Leda koji su to učinili krajem prošloga tjedna, danas je i Belje izvijestilo o davanju zaloga 11 svojih žigova Trustu Medison Pacific iz Hong Konga. Samo srce kompanija, njihovi žigovi, odnosno imena svih desetljećima građenih brendova tako su završili kao zalog za kredit na kojem će povlašteno društvo predvođeno Knigtheadom zaraditi stotine milijuna eura. Ramljak i Vlada ne žele objaviti ugovor s trustom iz Hong Konga kojem su već ranije , za isti kredit, založile svu imovinu. Najvrednije što Agrokor ima, prepoznatljivi brendovi koji su sama supstanca kompanije, sada su prepušteni trustu kojem je nemoguće vidjeti vlasnike.

Za to vrijeme, kad se iz Hrvatske iznosi najveća vrijednost koja je nacionalni ponos, ali i stotine milijuna eura stečenih mutnim kreditnim poslovima, kad se troši pola milijarde kuna za odabrane savjetnike, Vlada je u imaginarnom svijetu specijalnog hibridnog rata. Specijalni hibridni rat je, gospodo iz Vlade i izvanredne uprave, ozakonjena pljačka Agrokorovih vrijednosti koje pod vašim patronatom Ramljak transferira izvan Hrvatske!”, napisao je Ivica Todorić.

Povratak na Net.hr