LOŠE PROGNOZE

ŠOKANTNA PREDVIĐANJA ZA BITCOIN: ‘U 2018. će se popeti na 60.000 dolara, a onda će ga dvije zemlje sahraniti’

Prema predviđanjima danske banke bitcoinu će se ove godine nastaviti strelovit rast nakon čega će doći do potpunog pada.

Danska Saxo banka predviđa da će Rusija i Kina ove godine srušiti vrijednost bitcoina te prestati trgovati naftom u američkim dolarima. Banka predviđa da će se vrijednost kriptovalute utrostručiti na 60.000 dolara, pri čemu će tržišna kapitalizacija nadmašiti milijardu dolara, ali će nakon toga Rusija i Kina zajedničkim snagama napasti bitcoin.

BITCOIN OPET POTONUO: S jednog od najvećih tržišta objavili rat kriptovaluti, ovo su moguće posljedice

“Rast vrijednosti bitcoina i drugih kriptovaluta jedan je od najspektakularnijih fenomena na financijskim tržištima posljednjih godina. Tijekom najvećeg dijela 2018. bitcoin će nastaviti rasti, i to puno, ali Rusija i Kina će zajedno proizvesti nagli pad kriptovalute”, poručuju iz banke dodajući kako će nakon toga njena vrijednost pasti na 2000 dolara.

“Kina je već postala daleko najveći uvoznik sirove nafte u svijetu i mnogi važni izvoznici, na čelu s Iranom i Rusijom, bit će presretni da trguju u juanima”, predviđa Saxo banka, a prenosi RT.

Najnoviji podaci pokazuju da je Rusija najveći izvoznik nafte u Kinu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr