Šefovi ih časte injekcijama botoksa i učenjem zumbe

Dok se u Hrvatskoj razne pogodnosti za zaposlenike u određenim tvrtkama tek pojavljuju, u nekim zemljama su one već poprilično uzele maha. Tako zaposlenici imaju osigurane i tečajeve joge, injekcije botoksa te korištenje zrakoplova kompanije.

Proizvođač prirodnog plina Chesapeake Energy iz SAD-a, koji je do sada zaposlenicima nudio usluge teretane te osiguravao tečajeve joge na koje mogu dolaziti s djecom, odsad nudi i usluge dermatološkog centra. A u sklopu njega mogu ukloniti nepravilnosti na koži i pomoću injekcija botoksa, piše Fortune.

I tvrtka za financijski softver Intuit, uz tečaj joge, u svojim prostorijama nudi i tečaj pilatesa te Zumbe, a energetska tvrtka NuStar svojim zaposlenicima na korištenje daje čak i mlažnjak. Koristiti ga mogu u izvanrednim situacijama. Primjerice, ako s odmora moraju hitno otići liječniku.

Za razliku od tvrtki koje u svom sklopu imaju otvorene vrtiće za djecu te na taj način olakšavaju situaciju roditeljima, Kimpton Hotels & Restaurants, primjerice, imaju osiguran smještaj čak i za kućne ljubimce. Tako kućni ljubimci njihovih zaposlenika za vrijeme dugog radnog dana imaju potrebnu stručnu njegu, uključujući i onu veterinara.

Vezani članak:

arti-201101070070006

Povratak na Net.hr