Građani birali

OMJER CIJENE I KVALITETE: Evo koji su najbolji brendovi na hrvatskom tržištu

Opel, Konzum i Nivea, brendovi su kojih se hrvatski građani prvih sjete kada ih se zatraži da navedu proizvođača koji po njihovom osobnom iskustvu ili iskustvu njihovih bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

Prema podacima Best Buy Award istraživanja koje u Hrvatskoj provodi međunarodna organizacija ICERTIAS proizvođač obiteljskog automobila koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete je Opel. Kad je, pak, riječ o trgovačkom lancu građani su isticali Konzum, dok je u segmentu telekomunikacijskih usluga za pristup mobilnom internetu najviše glasova ispitanika osvojio T-Mobile, a u segmentu mobilne telefonije uz pretplatu Vipnet.

Nivea, PIK parizer i ABC sir

Prva mjesta u okviru ostalih kategorija koje su istraživane u Hrvatskoj zauzeli su primjerice Nivea (dezodorans), Ariel (deterdžent za pranje rublja), Juicy (prirodni voćni sok), Kraš (kakao napitak), PIK (parizer), ABC (sirni namaz), PBZ (banka općenito), Erste banka (u potkategoriji ponuda kredita) i drugi.

Istraživanje Best Buy Award provedeno je tijekom siječnja 2016. godine na uzorku od 1.200 ispitanika i obuhvatilo je preko 90 različitih ekonomskih kategorija u sektorima kao što su: maloprodaja, hrana, obuća, odjeća, kozmetika, kućni aparati, telekomunikacije, financije i mnoge druge.

VELIKI USPJEH: Slavonski sir nakon arapskog osvaja i novo daleko tržište

SVJETSKI BREND: Startasice Borova predstavljene u modnom časopisu Vogue

HR AUTO 2016: Opel Astra drugi put osvojila naslov Nacionalnog automobila godine

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr