Kiosci Tiska postaju i mjenjačnice?

Kiosci Tiska mogli bi postati bogatiji za još jednu uslugu – mjenjačnicu. Tako barem najavljuju iz Agrokora, iz kojeg su objavili da će se testiranje usluge raditi na 14 prodajnih mjesta.

“S obzirom na to da smo u nekim sezonskim prodajnim mjestima dobivali upite od kupaca, većinom stranih državljana, o mogućnosti kupnje kuna, odlučili smo testirati uslugu mjenjačnice u svojoj mreži. Tisak će u rujnu testirati uslugu na 14 prodajnih mjesta. Potencijalno uvođenje te usluge na pogodne sezonske lokacije moguće je u prvoj polovini 2014. godine”, kazali su iz Agrokora za Liderpress.hr.

Tvrtka čiju Upravu vodi Dražen Kocijan dosad je u svoje usluge uvrstila podizanje gotovine s debitnih i kreditnih kartica, plaćanje računa, slanje paketa, igranje lota i drugih igara na sreću Hrvatske lutrije, izradu fotografija, kopiranje te otkup starog papira. Zbog isplate gotovine, kiosci su već postali novčarske institucije, pa se mijenja Zakon o minimalnim mjerama zaštite u poslovanju s gotovim novcem i vrijednostima, podsjeća list.

Povratak na Net.hr