Party i lijepe žene

HTZ PREDSTAVIO SEKSI NOVI SPOT: “Hrvatska je puna života” – a što vi kažete?

Dok su za predstavljanje hrvatskog turizma na londonsku Temzu “dovukli” jedan naš otok, turistički djelatnici u novom video uratku nisu ih baš puno prikazali. Čini se da ovaj put goste pozivaju da kod nas tulumare, uživaju u jedrenju ili pak raftingu.

Jedan hrvatski otok zalutao je ovih dana čak do britanske Temze, piše Dnevnik.hr. Točnije, ondje su ga izgradili naši turistički djelatnici i smjestili točno ispod Tower Bridgea u Londonu kako bi Britancima privukli pažnju. Naime, baš u Londonu u četvrtak je navečer predstavljen novi turistički koncept pod nazivom “Hrvatska puna života” za koji je izdvojeno 4,5 milijuna kuna. A ujedno je predstavljen i novi video HTZ-a.

15 posto više Britanaca nego lani

Kampanja je počela u Britaniji jer je u prvih osam mjeseci Lijepu našu posjetilo 387 000 Britanaca što je 15 posto više nego prošle godine u istom razdoblju. Britanci Hrvatsku vole zbog bogate kulturne baštine, povijesti, raznih turističkih događanja i festivala. “Bilo je prekrasno, zaista prekrasno. Strano mjesto u kojem se ne osjećate kao stranac”, kazala je Selina koja je posjetila Hrvatsku dok ljudi s ovih područja koji žive u Londonu govore kako smo Britancima cjenovno povoljni te da uživaju u našoj hrani. “Moji prijatelji su bili ondje i oduševljeni su”, kazala je za Dnevnik Nove TV još jedna Britanka.

No, pitanje je hoće li baš novi spot privući Britance u Hrvatsku jer se u njemu vidi manje otoka i kuturnih znamenitosti koji su im prezentirani u Londonu.

Dnevnik.hr/Danas.hr

Povratak na Net.hr