AMERIKANCI ODUŠEVLJENI

HRVATSKI PROIZVOD HIT U AMERICI: Walmart odlučio na police staviti jednu od omiljenih namirnica Hrvata

Popularne hrvatske proizvode Amerikanci će moći kupiti u najvećem trgovačkom lancu Walmartu koji ima više od 11 tisuća trgovina u 27 saveznih država

Od rujna kupci najvećeg trgovačkog lanca Walmarta mogu u svoje košarice staviti i proizvode Zvijezde, piše portal Novac. Koliki je to uspjeh pokazuje činjenica što svaki tjedan Walmart posjeti 265 milijuna kupaca, imaju više od 11 tisuća trgovina u 27 saveznih država, te bilježe godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

TOP PET PROIZVODA: Jako ćete se iznenaditi što Hrvatska najviše izvozi, a što uvozi

Brojni proizvodi

U Walmartovim trgovinama kupci mogu kupiti Zvijezda delikates majonezu, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolne margarine u fizičkim i online prodavaonicama, a najveći hit, tvrde u Zvijezdi, je majoneza, piše Novac. 

“Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police”, istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde, piše Novac. 

OVO JE STATISTIKA, A GDJE JE LOGIKA? Hrvatska izvozi lišće i grane, a uvozi – lišće i grane

Povratak na Net.hr