ČARI DJETINJSTVA

HRVATSKA KUĆNA RADINOST: Realizirao svoju poslovnu ideju i danas uveseljava djecu diljem svijeta

Dalibor Pupavac prije četiri i pol godine je imao samo poslovni ideju, danas je ona prerasla u pravi posao. On u kućnoj radinosti izrađuje igračke na temelju dječjih crteža.

Dalibor Pupavac radi posao na kojem bi mu mnogi pozavidjeli. Radi ga od doma, a radeći ga prolazi kroz svijet dječje mašte i igračaka te uveseljava mališane, ali i one nešto starije. Dalibor izrađuje igračke. Ali ne bilo kakve igračke, već one koje nastaju na temelju dječjeg crteža. Ideja je iznikla prije četiri i pol godine, no nešto je trebalo i do realizacije.

“Za samu realizaciju ideje nije trebalo puno. Tri sata brzog tečaja šivanja, puno YouTube tutoriala, šivanje oglednih primjeraka za stranicu. Šivaću mašinu je posudila punica, trgovina s materijalima mi je u blizini i to je to”, prisjetio se za Poslovni dnevnik početaka Dalibor Pupavac.

Igračke za djecu koja su već roditelji

Danas narudžbe prima iz različitih zemalja. Konkurencije nema, no igračka je ručni rad i nije jeftina.

“Igračke Dalibora Pupavca naručuju i roditelji djece koja su već i sama postala roditelji. I roditelji u poodmakloj dobi naručuju za svoju djecu, koja nerijetko već imaju i svoju djecu, igračke prema njihovim crtežima koje su sačuvali dugi niz godina kako bi ih vratili u djetinjstvo i neka sretnija vremena. To zaista nema cijene”, priča D. Pupavac koji proizvode iz svoje kućne radinosti prodaje preko Facebooka i vlastite internetske stranice na engleskom jeziku. Uskoro planira stranicu i za ove prostore, ali i nove proizvode te radionice za djecu, piše Poslovni dnevnik.

USPJEŠNA SLAVONKA: Prije sedam mjeseci pokrenula posao, danas njene proizvode traže i u inozemstvu

PODIGLA ČETVERO DJECE, PA MOŽE I BIZNIS: Kako je mladi poduzetnik nagovorio mamu da pokrene tvrtku!

Povratak na Net.hr