ISPLATE SIGURNE

HRVAT ODUŠEVIO APLIKACIJOM: Brzo i lako pronađite posao ‘na kratke staze’

Ivan Rendulić osmislio je aplikaciju kojom lako i brzo možete pronaći posao “na kratke staze” i njome oduševio i domaću i inozemnu javnost. Stoga i ima velike poslovne planove.

Kada je prije godinu i pol Ivan Rendulić dobio ideju za aplikaciju koja olakšava pronalazak posla, odnosno radnika nije mogao ni zamisliti koji će uspjeh ona polučiti. Riječ je o aplikaciji Gigley, koja se od rujna ove godine nalazi na domaćem tržištu, a koja je namijenjena i radncima i poslodavcima za poslove u različitim segmentima i to prije svega jednokratnim i povremenim, piše Poslovni dnevnik.

Kako biste koristili aplikaciju morate se registrirati, a njeno korištenje u potpunosti je besplatno što podrazumjeva i objavu oglasa za radnika, a cijenu koju ste spremni platiti za određenu uslugu određujete sami.

JUČER ČUVAJUĆI KOZE RAZVIJAO SOFTVER, DANAS PRODAO TVRTKU: Poznati slavonski start-up preuzeli Amerikanci

Naknada sigurna, ali i osobni podaci

Također, valja napomenuti i da je isplata naknade za obavljen posao sigurna te da nema straha od krađe podataka. Jedna od najvećih prednosti Gigleyja je ta da napokon možete birati posao koji stvarno želite raditi te je za sada podijeljena u desetak različitih kategorija.

O potencijalu Gigleyja govori i činjenica da je nedavno izabran u top 100 najboljih startupova u regiji te da ga je Rendulić pred potencijalnim investitorima predstavio na Startup Istanbul 2016 eventu, održanog od 6. do 10. listopada ove godine.

Gigley je trenutačno usredotočen na zagrebačko tržište, no u daljnjim planovima je i nekolicina drugih hrvatskih gradova, a nakon toga i inozemna tržišta. “Planovi za budućnost su svakako širenje Gigleya na druga tržišta i zapošljavanje ljudi u Gigley team. Cilj nam je pokrivati cijelu Europu, a kasnije i šire područje”, kaže mladi FER-ovac.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr