ŠIRI POSLOVANJE

GOTOVINA POTPISAO UGOVOR S VELIKIM TRGOVAČKIM LANCEM: Njegova tuna stiže na police trgovina diljem zemlje

Potpisivanjem ugovora s međunarodnim trgovačkim lancem Ante Gotovina osigurao je tuni koju proizvodi njegova tvrtka put do više 160 tisuća kupaca diljem zemlje

Metro i Pelagos net farma, tvrtka generala Ante Gotovine, potpisali su ugovor o suradnji zahvaljujući kojem će se Gotovinina plavoperajna jadranska tuna naći veleprodajnim centrima Hrvatske, piše Slobodna Dalmacija.

Pelagos net farma svoje proizvode prvi put stavlja na police međunarodnog trgovačkog lanca, što njihovim proizvodima otvara put prema više od 160 tisuća kupaca diljem Hrvatske, koji se od sada, uz svježe inćune, srdele i lokardu te proizvode Pelagos prerade – slane i marinirane inćune i slanu srdelu, mogu opskrbiti i iznimno cijenjenim mesom jadranske plavoperajne tune sushi/sashimi kvalitete.

GENERAL GOTOVINA ŠIRI BIZNIS: Od Šibensko-kninske županije zatražio proširenje koncesije za uzgoj tune

‘Želimo biti prepoznati po kvaliteti’

“Sretni smo što je međunarodno renomirana kuća Metro, lider HoReCa opskrbe profesionalnih kupaca hrvatskog i europskog tržišta naš partner u distribuciji proizvoda i što ćemo zajedno doprinijeti popularizaciji jedenja zdrave plave ribe u Hrvatskoj. Svoj globalni rast i razvoj Metro održava povjerenjem kupaca kroz zajamčene standarde kvalitete. To je i naš kredo – Pelagos želi prepoznatljivost po kvaliteti, proizvoda koje sada nudimo i proizvoda koje ćemo u budućnosti razviti. Zato nam je Metro idealan partner”, izjavila je prilikom potpisivanja ugovora Dunja Zloić-Gotovina, direktorica prodaje i marketinga.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr