Djevojčica u pecivu iz Lidla našla plavi balon

Doručak kupljen u pekarnici trgovačkog lanca Lidl u Malom Lošinju prisjeo je jednoj zagrebačkoj obitelji. Naime, u lisnatom pecivu s kakaom, koje košta tri kune, pronašli su plavi balon! Lidl se ispričao, ali naveli su i da oni peciva samo peku, te da im već gotovo tijesto dolazi od dobavljača od kojeg će tražiti očitovanje.

“Naša nam je osmogodišnja kći uzbuđeno priopćila da je u pecivu pronašla plavi balon. Isprva smo mislili da se radi o dječjoj mašti, no poprilično smo se iznenadili kad smo i svojim očima vidjeli taj, u najmanju ruku, neuobičajen prizor”, rekla je majka djevojčice za Večernji list.

“Nije potrebno previše mašte kako bi se dočaralo što se sve moglo dogoditi da je dijete progutalo taj komad balona. Nadamo se samo da u balonu nije bilo opasnih kemikalija”, dodali su roditelji djevojčice.

Lidl se ispričava

U Lidlu su kazali da se pekarski proizvodi u tom trgovačkom lancu samo peku, a već pripremljeno tijesto nabavlja se od dobavljača. No, nisu otkrili o kojem je dobavljaču riječ. Obitelji su se ispričali.

“Trgovački lanac Lidl sa žaljenjem je primio reklamaciju te se ispričavamo zbog neugodnosti koju su naši kupci doživjeli. Kako bi se utvrdile točne okolnosti pod kojima se dogodio navedeni slučaj, Lidl će stupiti u kontakt s kupcem, a tražit ćemo i očitovanje dobavljača”, poručili su iz Lidla.

Povratak na Net.hr