NAJAVE UTJECAJNOG SDP-ovca

ČLAN UPRAVE AGROKORA: ’10. travnja kapitalizam dolazi u Hrvatsku. Slijedi nam novi val zapošljavanja, prijavite se’

Zvonimir Mršić, član Izvanredne uprave Agrokora, najavio je veliki val zapošljavanja u tvrtkama koncerna poručujući mladima da nema boljeg trenutka od sadašnjeg da se ponude poslodavcima.

“Podatak o 58 milijardi kuna dugovanja Agrokora otvara pitanje tko su vjerovnici, edukativno je to pogledati, da bi se moglo vidjeti u kakvom ekonomskom modelu živimo. U ovom trenutku Agrokor se nalazi u tranzicijskom razdoblju iz nečeg što se zove neuspješni ekonomski model, u nešto novo, i taj će proces imati utjecaj na cijelu državu.

Uvjereni smo da ćemo uspjeti, a uspjeh je za nas nagodba s vjerovnicima u roku, i mogu stoga reći – 10. travnja kapitalizam dolazi u Hrvatsku”, izjavio je član izvanredne uprave Agrokora Zvonimir Mršić na panelu o zapošljavanju i potrebama poslodavaca na Savjetovanju ekonomista u Opatiji.

RAMLJAK OBJAVIO KOME SVE AGROKOR DUGUJE I KOLIKO: ‘Znali smo da je brojka užasna… Sberbank? Prestanite od njih raditi monstruma’

Pritom je najavio val zapošljavanja u Agrokorovim tvrtkama, posebice onima iz prehrane, piše Novi list.

“Vlasnici će postati vjerovnici, većina vlasnika neće se moći alocirati na Hrvatsku, ali nakon ove transformacije, porast će potreba za velikim brojem ljudi koji su spremni odgovoriti na potrebe na puno konkurentnijem tržištu. Već danas ih trebamo, a pogotovo grupa kompanija koje se bave prehranom. I veliki broj vjerovnika će proći kroz proces transformacije, i oni će trebati nove ljude”, kazao je Mršić ističući da nema boljeg trenutka od sadašnjeg da se mladi ponude poslodavcima.

Također je kazao kako je pred Hrvatskom velika perspektiva jer je kriza u Agrokoru velika prilika da se cijela zemlja transformira.

Zvonimir MršićFoto: Goran Stanzl/PIXSELL

Povratak na Net.hr