PRONAŠAO ZLATNU KOKU

BIVŠI ČELNIK COCA-COLE ULAŽE 100 MILIJUNA KUNA U NJIVICAMA: Kampovi i naselja izgledat će totalno drugačije!

John Richard Alm, bivši šef u Coca-Coli još lani je odlučio ući u Hotele Njivice na Krku, no ove godine, nakon sjajne sezone, odlučio je u njihove komplekse i dodatno uložiti.

Bivši čelnik Coca Cole John Richard Alm, koji je prošle godine preuzeo Hotele Njivice na Krku u njih će uložiti 100 milijuna kuna. Potvrdio je to za Poslovni dnevnik predsjednik uprave Hotela Njivice  Zvonimir Tudorović. Pritom je pojasnio kako će se 60 posto investicije realizirati u sezoni 2017., dok je ostatak namjenjen 2018.

Ulaganja obuhvaćaju dovršetak uređenja kampa u kojem se planira izgradnju 160 modernih parcela za kampiranje, centralnog parka s animacijskim centrom i bazenima te dječjim igralištima. Izgradit će se i nova moderna recepcije, urediti ulaz u kamp s parkirnim mjestima, šetnica s komercijalnim sadržajima, a u planu je i uređenje velike terase hotela Beli kamik, te restorana i lobby bara. “Usto, čeka nas i adaptacija postojećih 20 bungalova u apartmanskom naselju Flora u male samostojeće vile, uređenje cosy bara na obali te preuređenje i otvaranje a la carte restorana na nekadašnjoj lokaciji Plave Terase”, priča Tudorović.

S ulaganjima i bolji rezultati

Kamp će i dalje imati kapacitet 2600 osoba, ali će kvalitetu podići na četiri zvjezdice. Na četiri zvjezdice bit će i ville Flora koje će moći primiti 320 gostiju. Hotel Beli Kamik imat će 800 kreveta, hotel Jadran 500, ali će i dalje ostati na tri zvjezdice.

Hoteli Njivice u prošloj su godini ostvarili prihod od gotovo 67 milijuna kuna, uz ostvarenu dobit od 6,2 milijuna kuna i prema Tudorićevim riječima, rezultati su to koji su izvrsni i koji su postignuti zahvaljujući prijašnjim ulaganjima. Uz ulaganje u objekte, ulagali su i u strukturu kadra pa se tako broj visokoobrazovanih učetverostručio. Sve to, tvrdi, dovelo je i do porasta prihoda koji su u proteklih šest godina skočili za 30 milijuna kuna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr