Alergični ste na neisplativo oglašavanje?

Ulažete kapital u oglašavanje i očekujete isplativost, no pokazuje se da ste nerentabilni i da uloženi kapital ne odražava povrat investicija. Mislite da sve zajedno nema smisla i ne možete pronaći gdje griješite?

Ako je odgovor na prethodno pitanje ‘da’, posjetite 15. regionalnu konferenciju o online marketingu, oglašavanju u turizmu, ROI-i i PR-u i pospješite svoj poslovni rast. Ako se bavite digitalnim medijima, internetskim marketingom i društvenim mrežama, prijavite se što prije na konferenciju, zauzmite svoje pozicije, proširite svoja znanja i vještine i naučite ono što do sada niste znali!

Regionalna konferencija Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI? ugostit će mnoge poznate predavače iz područja online marketinga, oglašavanja, PR-a i marketinga u turizmu.
Mjesto održavanja je Hypo centar u Zagrebu, a dani održavanja su 15. – 17. 11. 2012. godine.

Organizatori konferencije vas pozivaju da oplemenite svoje znanje s uspravnim formulama za ROI od regionalnih web-stručnjaka koji će s vama nesebično podijeliti svoja već primjenjena iskustva. Na konferenciji ćete moći čuti i predavanja međunarodnih stručnjaka koji tvore izuzetan cjelodnevni program, kojeg možete proučiti ovdje.

Povratak na Net.hr