Mobilni portal Sportski.net uvijek uz vas!

Bez obzira koji operativni sustav pogoni vaš mobilni uređaj, bio to iOS, Android, Windows mobile, mobilni portal Sportski.net dostupan vam je uvijek i svugdje. Pristupite najčitanijem hrvatskom sportskom portalu sa svojih mobilnih uređaja i na najbrži način saznajte rezultate utakmica u realnom vremenu te najsvježije zanimljivosti iz svijeta sporta.

Na mobilnom Sportski.net portalu pronaći ćete sve podrubrike i stranice kojima svakodnevno surfate i na svojim računalima, s time da su svi sadržaji koje čitate na našem mobilnom portalu prilagođeni svim mobilnim uređajima novih generacija, neovisno o tipu uređaja i platformi. Uz mobilni Sportski.net više nema situacija u kojima vam je uskraćenainformacija jer vam je računalo nedostupno.

Uz mobilni Sportski.net, nećete propustiti ni jednu sportsku minutu jer sva zbivanja možete pratiti gdje god se nalazili. Izvještaji s brojnih natjecanja i utakmica, stručni komentari, izjave domaćih i stranih sportaša, pikanterije i zanimljivosti – sve ono na što ste navikli, uvijek je s vama.

Pratite uvijek napete događaje oko hrvatske nogometne reprezentacije, kao i poteze novoga izbornika; uživajte u hladnijim danima uz hokejaše Medveščaka, bodrite Ivicu i ostale naše skijaše i uživajte u brojnim drugim sportskim poslasticama uz Sportski.net na svojim pametnim telefonima.

Povratak na Net.hr