banner

Ne zna kamo će s novcem, a pogledajte koliko je dobio na kladionici!

Slavni američki boksač Floyd Mayweather Junior, inače drugi najbogatiji sportaš svijeta, dobro je otvorio novu 2014. godinu, velikim novčanim dobitkom.

Iako svjetskom prvaku u pet različitih verzija ne manjka novca, te je iza Tigera Woodsa drugi najbolje plaćeni sportaš svijeta, svejedno je prvog dana nove godine podebljao svoj račun pozamašnim dobitkom na kladionici.

Naime, inkasirao je 62.500 dolara čiste zarade kladeći se na pobjedu Michigan Statea protiv Stanforda u sveučilišnoj utakmici američkog nogometa koja se igrala u Pasadeni. Michigan je na kraju slavio protiv Stanforda 24-20, a Mayweather Junior je na dobitni listić uložio 50.000 dolara i na kraju podigao ukupan iznos od 112.500 dolara.

Dobitak je jako razveselio slavnoga boksača koji je svoju radost podijelio s ostatkom svijeta objavivši vlastitu fotografiju s “brdom zelembaća” na Twitteru. Mayweather je pobijedio u svih 45 profesionalnih borbi u karijeri, a 2012. godine Forbes i Sports Illustrated proglasili su ga najplaćenijim sportašem svijeta.

Povratak na Net.hr