FOTO: Iako je malen, ovaj stan savršeno zadovoljava sve potrebe

Ima nečeg privlačnog u tim malim stanovima. Možda činjenica što malo kvadrata ne dopušta bahaćenje prostorom, pa se vlasnici nekako više trude da sve svedu na neku umjerenu, pametnu i praktičnu mjeru.

Kompaktni prostori poput ovog malog stana oduševljavaju svojim izgledom većinu ljudi upravo iz razloga što iza svoje dekoracije ‘skrivaju’ pametan dizajn.

Vlasnici manjih stanova uvijek pokušavaju iz njega izvući najviše što mogu, a to je da budu što više udobni, što manje dosadni i super praktični, naravno!

Uza sve to, često ove značajke dizajna interijera potiču i svojevrsnu eleganciju. U ovom konkretnom slučaju crno-bijela kombinacija koja vlada prostorom uopće ne umanjuje razigranost stana, već naprotiv.

U prilog tome ide i sjajno osmišljena ideja različitih razina na kojima se nalaze određene prostorije u stanu, primjerice prostor kuhinje je viši od dnevnog boravka. Cijeli stan je otvoreni prostor što mu daje dodatni osjećaj prostranosti i čini ga većim nego što doista jest.

Vrata su izbačena, a granicu između različitih prostorija čine različite vrste podova.

Sve u svemu, ovaj mali stan svakako predstavlja primjer kako i uz određenu dozu elegancije uz pomoć mnogih pametnih rješenja vaš dom može djelovati toplo, privlačno i udobno.

Povratak na Net.hr