Lumigon T1 ipak će ugledati svjetlo dana

Često vidimo mobitele lijepog dizajna i zanimljivih specifikacija koji dignu prašinu, a onda nikad ne ugledaju svjetlo dana. Mislili smo da će se to dogoditi i Lumigonu T1, no srećom, bili smo u krivu.

Danska tvrtka Lumigon otkrila je kako će T1 imati Android Froyo. Vijest je popraćena ilustracijom finalnog proizvoda koji bi u listopadu trebao ugledati svjetlo dana.

Dizajn je drukčiji od onog koji smo imali prilike vidjeti proši mjesec, no ne jako. Najvažnije su promjene premještanje tipki za poziv, izlazak iz izbornika i povratak u glavni izbornik sa skrivene tipkovnice na glavno lice uređaja.

Što se specifikacija tiče, uređaj ima kapacitivni ekran osjetljiv na dodir s dijagonalom od 3.2 inča, procesor Freescale od 1 gigaherca, podršku za WiFi i Bluetooth, HDMI izlaz, akcelerometar i kameru s rezolucijom od 5 megapiksela.

Uređaj ima ugrađeni daljinski upravljač i standardni konektor za slušalice, te A-GPS.

Iako se specifikacijama ne odvaja od mnogih uređaja na tržištu, prirastao nam je srcu onog trena kad smo čuli da dolazi s Froyom. Još je uvijek misterija kako će uređaj izgledati kad stvarno izađe na tržište, no ako bude izgledao kao na ilustracijama, slobodno možemo zaključti da će biti i lijep i pametan.

Naručiti ga možete od rujna.

Prethodni članci:
arti-201008040304006
arti-201008110231006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr