Želite napisati scenarij? Prijavite se na besplatnu radionicu

Kinoklub Zagreb organizira besplatnu radionicu pisanja za film. Cilj četveromjesečne radionice je kroz niz vježbi pisanja doći do plodonosne ideje za scenarij.

16.1.2014.
16:26
VOYO logo

Prijave za radionicu otvorne su do petka 7. veljače 2014. godine, a za prijavu valja poslati dva od osam ponuđenih zadataka: 1)monolog 2)dijalog 3)pismo 4)dnevnički zapis 5)opis prostora 6)portret osobe 7)priča ispričana slikama 8)pjesma u prozi.

Svaki od dva priložena teksta mora imati između 2000 i 3000 znakova uključujući razmake (tolerira se plus/minus 300 znakova) te će se na osnovu poslanih zadataka vršiti selekcija odnosno odabrati 6 do 7 polaznika radionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radionica će se odvijati jednom tjedno od 14. veljače do 14. lipnja 2014.

Kroz rad na specifičnim spisateljskim zadacima polaznici će detektirati tematiku i tehniku koja im odgovara te tako pronaći polazište s kojeg mogu sagraditi kvalitetan scenarij. Dvosatna tjedna sesija biti će u potpunosti posvećena radu na tekstovima polaznika koji će se usavršavati u skladu sa sugestijama mentora i kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme trajanja radionice polaznici će biti dužni razvijati tekstove s kojim su primljeni te napisati nove radove u skladu sa specifičnim zadacima koji će biti određeni prema individualnim afinitetima.

Voditeljica radionice je Višnja Pentić, a prijave do 7. veljače 2014. treba poslati na visnja.pentic@gmail.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo