VIDEO: / Ljubavna priča za smijanje i plakanje

'Noćni brodovi' novi je film redatelja Igora Mirkovića, i miks je filma ceste i ljubavne drame. Priča se vrti oko para umirovljenika koji zajedno odluče pobjeći u avanturu.

2.2.2012.
12:00
VOYO logo

Stotinu je priča o prvoj ljubavi, a ovo je priča o zadnjoj. Romansa je to koju nitko nije očekivao, i nikada se ne bi dogodila, da Helena i Jakov nisu skočili preko ograde balkona i kao sedamdesetogodišnji 'tinejdžeri' iz staračkog doma pobjegli u noć.

I život će im odjednom postati drukčiji: autom koji ne može u rikverc krenut će neutabanim stazama, bacit će mobitele u rijeku, poslati svakodnevicu kvragu i kao bjegunci krenuti u posljednju avanturu, gdje ih čeka brod na koji Helena nije otišla prije šezdeset godina...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zašto baš ovakva ljubavna priča, redatelj Noćnih brodova Igor Mirković je za Danas.hr rekao: 'Samo sam imao potrebu napraviti kvalitetan film za publiku. To je romansa koju nitko nije očekivao, jedna obična ljubavna priča za smijanje i plakanje'.

Otkrio nam je i da je film dosad prikazan za odabrane gledatelje, koji su nakon gledanja ispunili anketu koja je pokazala da im se film dopao, i da ga više vole žene nego muškarci. 'Film će premijerno biti prikazan 11. ožujka, a redovita distribucija u kinima diljem Hrvatske počinje 15. ožujka', kazao je Igor Mirković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Karić igra glavnu žensku ulogu u filmu, a jednom je prilikom Noćne brodove opisala kao hrvatsku verziju Mostova okruga Madison.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz nju, u Mirkovićevom filmu glume i Radko Polič, Bogdan Diklić, Lana Barić, Renata Ulmanski... Scenarij potpisuju scenarij Igor Mirković, i Elvis Bošnjak, a glazbu je napisala Tamara Obrovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo