Svjetski bestseler u režiji Tima Burtona stiže 2013.

Veliki svjetski bestseler Dom gđice Peregrine za čudnovatu djecu Ransoma Riggsa uskoro ćete moći vidjeti na velikom platnu.

4.5.2012.
9:14
VOYO logo

Izvanredan debitantski roman Ransoma Riggsa izrazito je zanimljiv a uvjerljiva pripovijedanja u prvome licu lako uvlače čitatelja u radnju.

Dom gđice Peregrine za čudnovatu djecu protkan je fotografijama i vjerno prenosi ozračje tajnovitih događaja, prepunih obrata i iznenađenja koji će oduševiti čitatelje svake dobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnja djela prati Jacoba koji je u djetinjstvu razvio poseban odnos s djedom, koji mu je pričao bizarne priče i pokazivao fotografije djevojčica koje lebde i nevidljivih dječaka. Sada, u dobi od šesnaest godina, djedova ga je iznenadna smrt potpuno izbezumila. Jacobu uskoro u ruke dospije tajnovito pismo, koje ga odvede na put prema dalekome velškom otoku gdje je njegov djed odrastao.

Ondje uspije pronaći djecu s fotografija – živu i zdravu – unatoč tome što otočani tvrde da su sva djeca poginula prije nekoliko desetljeća. Kako Jacob otkriva sve više detalja o djedovu djetinjstvu, počinje sumnjati da ga prati čudovište koje samo on vidi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napet, dirljiv i čudesno neobičan prvi roman. Fotografije i tekst sjajno se stapaju u nezaboravnu priču.'' - John Green, autor najprodavanijih romana Paper Towns i Looking for Alaska po izboru New York Timesa.

"Zabavno i ekscentrično štivo koje se ističe pomno razvijenim likovima i vrlo jezivim čudovištima... mračno ali snažno.'' - Publisher's Weekly

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Originalno djelo koje se ne može ukalupiti ni u kakve okvire.'' -Library Journal

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo