'Uzmite' Vitamin i popravite si raspoloženje uz neobičnog gosta

U suradnji sa Soho Theatrom iz Londona, u malu dvoranu Lisinskog u sklopu festivala London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije, u nedjelju 8. prosinca u 17 sati stiže jedan neobičan gost.

29.11.2013.
12:06
VOYO logo

Talijan Carlo Jacucci naš je vodič u predstavi koja obuhvaća 'klaunovštinu', novi cirkus, pantomimu, fizički teatar, cabare i sve se to slijeva u gotovo sat vremena predstave Vitamin u kojoj se publika kontinuirano i grohotom smije.

Od bizarnog do očaravajućeg

U ovoj predstavi govori se univerzalnim jezikom pokreta, gestikulacije, grimase a to svatko može razumjeti. Naizgled nepovezane skice, briljatno i vragolasto su složene pa vode od bizarnog do očaravajućeg. Naime, teško ćete vidjeti ljepše oponašanje gusjenice ili ekscentričnijeg mornara. Parodija, ples, sviranje na harmonici, interakcija s publikom, sve je tu. Nema političke poruke, nema naracije, ponekad nema ni smisla osim da vam poteknu suze od smijeha. Ali, mašta je ta koja vam daje krila. Kao što su vitamini potrebni vašem organizmu da ojačaju imuniteta, tako vam i ova predstava treba za popravljanje raspoloženja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstava Vitamin održava se u sklopu festivala "London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije"!

Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr, na blagajni Lisinskog, te na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr, po cijeni od 80 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vitamin from Wez Hopper on Vimeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo