Uskoro: 55 plus vs. 25 minus – Konačni obračun

Stariji od 55 godina sučelit će se sa studentima kako bi razgovarali o generacijskom sukobu i suradnji, a sve će to biti zabilježeno kamerama.

26.11.2012.
15:47
VOYO logo

Fakultet političkih znanosti će 29. studenoga i 1. prosinca postati mjesto sučeljavanja protagonista Montažstrojevog projekta 55+ i studenata, pod budnim okom organizatora događaja - Televizije Student.

Protagonisti će izazvati mladu generaciju govorima koje su već održali na samom kraju izvedbe 55+ u Lisinskom, gdje su na svoj način rekonstruirali Prvi opći sabor HDZ-a iz 1990. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako najavljuju, prvi događaj na FPZ-u će se zbiti u četvrtak u B dvorani fakulteta 5 sati i 55 minuta poslijepodne, s ciljem da mladi reagiraju i iznesu svoje stavove o našem društvu te našoj zajedničkoj prošlosti i budućnosti.

Konačni obračun

U subotu će, pak, na tribini "55 plus vs. 25 minus – Konačni obračun" protagonisti projekta 55+ iznijeti studentima i ostalim zainteresiranima priče koje predstavljaju najvažnije trenutke njihovog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rasprava treba poslužiti usporedbi odnosa političkog i osobnog i njihovih prožimanja, ali i prijenosu iskustva starijih na populaciju mladih. Organizatori pozivaju sve studente i mlade osobe, da prisustvuju ovoj tribini te da joj doprinesu svojim razmišljanjima i iskustvima.

Sva pitanja ili razmišljanja vezana za ove odnose su dobrodošla. Tribinu će moderirati Igor Mirković, glavni urednik programa Televizije Student i Borut Šeparović, voditelj Montažstroja te autor projekta 55+.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo