Upoznajte startup projekt naše zajedničke budućnosti!

Zanima li vas kako će izgledati budućnost Hrvatske?

2.5.2013.
10:57
VOYO logo

Ta vizija je zajednički startup projekt mladih entuzijasta iz projekta 'Budućnost je sada', u kojem se ekonomskom i gospodarskom segmentu društva pristupa na sasvim drugačiji i inovativan način.

Projekt 'Budućnost je sada' inicirao je Montažstroj, jedinstven hrvatski kulturni brend koji objedinjuje različite umjetničke discipline i medijsku kulturu na društveno odgovoran način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vizija novog društvenog ustroja koji ne samo da bi obuhvatio izlazak Hrvatske iz krize, nego i rješenje ostalih gorućih problema

Cilj think tanka za budućnost bio je u ovom društvu suočenom s gospodarskom krizom pronaći dozu optimizma kroz artikulaciju plana za spas zemlje. Nakon višemjesečnog rada i korištenja različitih ekonomskih analitičkih metoda, radna skupina za budućnost spremna je javnosti predstaviti svoju viziju novog društvenog ustroja koji ne samo da bi obuhvatio izlazak Hrvatske iz krize, nego i rješenje ostalih gorućih problema s kojima se svakodnevno susrećemo kao građani ove zemlje.

Priključite se prezentacijama scenarija budućnosti

Radna skupina projekta 'Budućnost je sada' poziva sve građane ove zemlje da se priključe prezentacijama njihovog scenarija budućnosti na ekskluzivnim radnim susretima, nakon čega društvo i vlastitu poziciju u njemu više nećete gledati istim očima. Na prezentaciji možete sudjelovati prijavom na e-mail buducnost@montazstroj.hr, nakon čega ćete biti obaviješteni o proceduri sudjelovanja, datumima i lokacijama susreta koji će se odvijati više puta tjedno od 8. svibnja do 1. lipnja u večernjim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo