SVE JOJ JE OPROŠTENO: / Mira Furlan izgladila je sve probleme s kolegama glumcima

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Hrvatski glumci više se ne ljute na Miru Furlan i blagonaklono gledaju na njezin angažman u riječkom Hrvatskom narodnom kazalištu, piše 24sata.

13.3.2016.
16:47
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Prije su joj zamjerali odlazak u Beograd uoči rata, bez obzira što je još od 1986. godine s mužem Goranom Gajićem živjela na relaciji Zagreb – Beograd. Nakon toga je s obitelji, odnosno mužem i sinom, odselila u Ameriku, gdje je odigrala dvije velike uloge, onu u Babylonu 5 i Izgubljenima.

Image
Image

Godine 1992. ostala je bez stana, koji je naslijedila od bake, ali joj je vraćen 2010. godine. Tri godine kasnije primljena je u Hrvatsko društvo dramskih umjetnika. Mira Furlan je zajvalna riječkom intendantu Oliveru Frljiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVOM SE NISMO NADALI: /

Mira Furlan u video igrici

"Sretna sam što sam pozvana i nemam riječi kojima bih pohvalila glumce s kojima surađujem, njihovu posvećenost i inteligenciju. Kazalište mi je uvijek predstavljalo izazov jer je u njemu, za razliku od filma, gdje postoji mogućnost ponavljanja scena, puno teže raditi. Baš zato mi to treba, da vidim mogu li to još", rekla je Furlan.

Image
Image

Kaže da je istražila sve riječke konobe, prošetala gradom, oduševila se srdačnošću ljudi i more koje nas, kako kaže, sve spaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FOTO: /

Mira Furlan odlično nosi godine i haljine bez grudnjaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo