Majansko proročanstvo Stevea Altena

Majansko proročanstvo prvi je roman majanske trilogije koji je postigao izniman svjetski uspjeh, te je preveden na dvadeset jedan jezik i prodan u više od milijun primjeraka.

19.12.2011.
19:35
VOYO logo

Arheolog Julius Gabriel trideset je dvije godine istraživao majanski kalendar, enigmu staru 2.500 godina koja predviđa Apokalipsu. Istraživanje ga je dovelo do zaključka da su drevne građevine kao što su Velika piramida u Gizi, Stonehenge, Angkor Wat i Chichén Itzá, izgrađene kao dio prastarog sigurnosnog sustava koji bi mogao spasiti čovječanstvo od posvemašnjeg uništenja. Ali Julius je sada mrtav, a njegove teorije nestale su zajedno s njim, izvrgnute ruglu i nevjerici. Njegov sin Michael nastavlja očevu potragu za spasom čovječanstva. Da bi mu to uspjelo mora proći pola svijeta i suočiti se s najnevjerojatnijim izazzovima.

Sadržaj je to romana Majansko proročanstvoStevea Altena, prvog iz majanske trilogije koji je postigao izniman svjetski uspjeh; preveden je na dvadeset jedan jezik i prodan u više od milijun primjeraka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Majansko prorčanstvo kaže da kraj svijeta dolazi 21.12. 2012. godine, a kako je poslužilo kao inspiracija za književno djelo, pročitajte u ovom izdanju Školske knjige.

Iz kritike: "Majansko proročanstvo doima se poput vrtoglava leta koji čitatelja ostavlja u grču i razrogačenih očiju dok brzinom asteroida juri od drevnoga svijeta k dvadeset prvom stoljeću u nezaboravnoj misiji spašavanja svijeta od sudnjega dana", Rocky Mountain

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo