SATIRIČKO KAZALIŠTE KEREMPUH OSTALO BEZ RAVNATELJA: / Šušković-Stipanović podnio ostavku

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Šušković-Stipanović još u četvrtak, 28. svibnja, na sjednici Kazališnoga vijeća podnio ostavku na mjesto ravnatelja iz osobnih razloga, a na temelju ranije donesene odluke

1.6.2020.
15:37
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ravnatelj Satiričkoga kazališta Kerempuh Roman Šušković-Stipanović podnio je u ponedjeljak i pisanu ostavku iz osobnih razloga na dužnost ravnatelja, nakon što je prethodno ostavku podnio i na sjednici Kazališnoga vijeća na kojoj se nije formalno glasalo o njegovoj ostavci.

Satiričko kazalište Kerempuh priopćilo je u ponedjeljak da je Roman Šušković-Stipanović podnio i pisanu ostavku na dužnost ravnatelja toga kazališta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstoji procedura izbora v.d. ravnatelja

Podsjeća se da je Šušković-Stipanović još u četvrtak, 28. svibnja, na sjednici Kazališnoga vijeća podnio ostavku na mjesto ravnatelja iz osobnih razloga, a na temelju ranije donesene odluke. S obzirom na to da Kazališno vijeće tada nije formalno glasalo o njegovoj odluci, jutros je podnio ostavku i u pisanoj formi.

Kako je navedeno, sukladno Zakonu o kazalištima predstoji procedura izbora v.d. ravnatelja, kojega iz redova zaposlenika predlaže Kazališno vijeće, a imenuje Skupština Grada Zagreba, te potom i raspisivanje natječaja za novog ravnatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjeća se da je Kazalište Kerempuh, nakon pandemije koronavirusa, 27. svibnja ponovno otvorilo svoj vrata te, istaknuo je, nastavlja sa svim planiranim aktivnostima i glumačkim pokusima, a sezona igranja predstava produžuje se do 10. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo