FOTO: / Pjesnikinje pokazale da je publika žedna poezije

Na promociji zbirki pjesama četiri pjesnikinje u knjižnici Bogdana Ogrizovića tražilo se mjesto viška.

15.12.2012.
14:05
VOYO logo

Pjesnikinje Lucia Pavlović iz Zagreba, Anita Martinac iz Mostara, Milica Lojd s Komiže i Sanja Kosić iz Vukovara predstavile su javnosti dio pjesama iz svojih novih zbirki.

Iako su sve popraćene pljeskom Lucia je imala posebnu čast da je o njenom djelu samo u superlativima pričala glumica Kostadinka Velkovska koja je i pročitala par pjesama iz zbirke Žar što ne trne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lijepo je što ste došli da podržite naše pjesnikinje. Pjesme nisu baš kratke, ali su jako dobre', komentirala je Velkovska.

Iako je bilo planirano da Anita Martinac promovira svoju novu zbirku pjesama Ljubim te pjesmama zbog tehničkih razloga je na kraju okupljenima predstavila svoju prethodnu zbirku U pogledu s duhovnom i domoljubnom tematikom. S posebnim žarom čitala je svoje pjesme i dirnula sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milica Lojd promovirala je svoju prvu zbirku Hod po vodi i svojim pjesmama donijela dašak mora u metropolu, dok je Sanja Kosić tužnim pjesmama iz zbirke Srce od pijeska dočarala težinu života u Vukovaru.

Ipak, da ne završi sve s tugom pobrinuli su se tamburaši koji su svojim nastupom uveličali promociju četiri pjesnikinja o kojima se govorilo samo u superlativima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo