Pozitivne emocije čekaju vas na izložbi Foto ekspresija u KIC-u

17.7.2013.
11:18
VOYO logo

"Svakodnevno bombardiranje lošim vijestima, gubitak radnih mjesta i kretanje u okruženju u kojem se stalno govori o recesiji, sve to utječe na naš način raspoloženja. S obzirom da svi u zadnje vrijeme govore o stanju depresije a ujedno i recesije, napraviti prvi korak prema pozitivnom razmišljanju velik je uspjeh", poručila je predsjednica udruge FFA Hrvatska, Sandra Debanić.

Kreativnost i pozitivno izražavanje

Cilj izložbe Foto ekspresija je prikazati fotografije koje izražavaju kreativnu ekspresiju pozitivnih osjećaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim na upoznavanju osnova fotografije, na radionici u organizaciji udruge Foto Fashion Art Hrvatska naglasak je bio na pozitivnom razmišljanju te pronalaženju onih dobrih emocija koje se kriju u svima nama i omogućiti im da se izraze na fotografiji i tako ostanu trajno zabilježene. Na samoj radionici bilo je važno povezati kreativnost i pozitivno izražavanje. Za polaznike radionice dovoljna je bila dobra volja i bilo kakav foto aparat.

Iza radionice krije se uvjerenje da misli koje su usmjerene na pozitivne teme kao primjerice blagostanje ili uspjeh, mogu poboljšati psihološko stanje pojedinca i time donijeti pozitivne rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložba fotografija: Martina Hohnjec, Lidija Jurinić, Ivana Šalinović, Stanislav Bravar, Martina Fijačko, Andrea Damjanić, Matija Tadić

Stoga pozitivne osjećaje možete potražiti u Foto galeriji KIC, Preradovićeva 5, na izložbi koja se otvara u srijedu, 17. srpnja u 20 sati, a otvorena je do 8. rujna. Radno vrijeme Foto galerije KIC / Caffe bara KIC Klub Pon – ned: od 8 do 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo