'Ponosan sam što mogu najaviti da će biti prilično prljavo'

1.7.2014.
15:14
VOYO logo

John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam, Eric Idle i Terry Jones, redom sedamdesetogodišnjaci, obećali su na konferenciji za novinare u ponedjeljak da će predstave, njih ukupno deset, biti spektakularne.

"Oduševljen sam i ponosan što mogu najaviti da će biti prilično prljavo", rekao je Eric Idle. S proračunom od 5,6 milijuna eura, predstavu će činiti mješavina skečeva, pjesama i plesova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iscrpljen sam već nakon prve pjesme", našalio se u ponedjeljak Palin (71), nakon dva tjedna intenzivnih proba.

Predstavu nazvanu "Jedan otpao, ostala još petorica", u čast šestom članu družine, Grahamu Chapmanu, koji je umro 1989. od raka grla, publika željno očekuje. Ulaznice su već gotovo rasprodane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jcsVz6jo5MM

Televizijska serija "Leteći cirkus Montyja Pythona" prikazivala se na BBC-ju od 1969. do 1974. i prodana je u cijelom svijetu. Njihovi filmovi "Monty Python, Sveti gral" (1975) i "Brianov život" (1979.) također su nezaboravni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trideset godina nakon "Smisla života", njihova posljednjeg zajedničkog filma iz 1983., britanski komičari najavljuju da će ponovno oživjeti svoje najveće uspjehe.

U predstavi će gostovati i astrofizičar Stephen Hawking, no ne zna se u točno kojoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja izvedba 20. srpnja bit će prenošena uživo u kinima širom svijeta i zamišljena je kao njihov konačni oproštaj od vjernih obožavatelja. "Bolje je to učiniti jednom dobro, u Engleskoj, gdje je sve počelo, i nakon toga stati", rekao je John Cleese.

//www.youtube.com/embed/rbEIX1giTho

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo