Pažnja, Propuh u Donjoj Preradovićevoj

Propuh u Donjoj Preradovićevoj zamišljen je kao dan kad će Donja Preradovićeva otvoriti svoja vrata posjetiteljima. Dizajneri, poduzetnici, umjetnici, ugostitelji...

12.6.2013.
15:13
VOYO logo

Posljednjih godina zagrebačku Donju Preradovićevu naselilo je nekoliko studija za grafički dizajn, reklamne agencije, modni dizajneri, producenti, arhitekti, proizvođači majica, sapuna...

Novi stanari ubrzo su nabasali i na 'domoroce': fotografe, glazbenike, ugostitelje... i odlučili u sklopu Dana D napraviti Propuh u Donjoj Preradovićevoj. Donja Preradovićeva računa se od zelenog do zelenog vala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od sudionika Propuha su Portreti.hr, Studio BraVo /Vojković&Daughters, Centralna jedinica, Utorak_biro za propagandu/, Superstudio 29, Pauza, Roba Store, Moris studio, Sunset, Sapunomania, Nina Atević Murtić, Mali grad, Stripovi na kvadrat, Gambino, Projectsabotage, Classic note i Plavi lonac.

Dođite na Propuh 13. lipnja od 10 ujutro do ponoći

Propuh u Donjoj Preradovićevoj započinje 13. lipnja u 10 ujutro i traje do ponoći. Događaj se odvija u sklopu međunarodnog festivala dizajna Dan D 2013., koji se održava od 10. do 16. lipnja u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija o Propuhu u Donjoj Preradovićevoj na Facebooku www.facebook.com/events/129078410630742/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo