Otkriveno koliko će koštati 'upad' na Picassovu izložbu

Izložba 'Remek-djela iz Muzeja Picasso, Pariz', koja se 23. ožujka otvara u Klovićevim dvorima u Zagrebu, prošla je 40 gradova gdje ju je vidjelo 4,5 milijuna posjetitelja!

20.2.2013.
20:03
VOYO logo

Sigurno je da će zagrebačko izdanje izložbe privući rekordan broj posjetitelja, ne samo iz Hrvatske nego i iz uže i šire regije.

Kako je riječ o dosad najskupljoj izložbi, o svemu se vodi računa. U svijetu je minimalna cijena ulaznica 10 eura za takve izložbe, a u Klovićevim su dvorima odlučili da samo pojedinačna ulaznica za odrasle bude blizu te cijene – stajat će 70 kuna. Ponuđen je raspon cijena pa će obiteljska ulaznica stajati 100 kuna, grupe odraslih (od najmanje 15 osoba s besplatnim stručnim vodstvom) stajat će 60 kuna, a pojedinačna ulaznica s popustom (za učenike, studente, umirovljenike i druge) 50 kuna. Grupe s popustom (učenici, studenti, umirovljenici i sl., najmanje 15 osoba s besplatnim stručnim vodstvom) plaćat će 40 kuna, a besplatan je ulaz djeci do 6 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kako je rečeno na konferenciji za novinare, izložbu će pratiti plakati i suveniri bez kojih nema ni jedne velike izložbe. Kampanja počinje 7. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo