Ona je simpatična, korpulentna, brbljava i zapalit će cijeli Lisinski

U Lisinski na festival London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije, dolazi i jedna dama, a ime joj je Dana Alexander.

22.11.2013.
9:18
VOYO logo

Od svoje 18 godine bavi se stand upom i u rodnoj Kanadi brzo se etablirala kao redoviti gost tamošnjih klubova. Godine 2006. proglašena je 'debitantom godine', ali Dani to nije bilo dovoljno. Prije dvije godine, želeći proširiti horizonte, seli u Veliku Britaniju. Zamijećena je na Fringe festivalu, nominirana za nagradu Chortle u kategoriji najboljeg klupskog komičara.

Komentirajući svoje gay prijatelje ili otkačenu jamajčansku obitelj, Dana vas može zabaviti i objašnjenjem u kakvoj su vezi britanski ulični nemiri s kilama koje je nedavno nabacila te zašto nitko, osim Britanaca, ne može pravilno izgovoriti Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saznat ćete gdje možete spremiti novčanik i ključeve kad niste u prilici ugurati ih u torbicu ili u kakvoj su vezi depilacija i izlasci.

//www.youtube.com/embed/PqDAqmS3Q-0 Dana će nastupiti u subotu 7. prosinca u 20 sati u Velikoj dvorani Lisinskog u sklopu programa Comedy Gala. Uz nju nastupaju Rich Hall, Seann Walsh, John Gordillo i Javier Jarquin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo