Odgođen nastup Richa Halla na festivalu 'London Calling Comedy Fair'

Organizatori festivala komedije koji se održava u Lisinskom ovoga vikenda obavijestili su javnost da je, nažalost, nastup ameeričke zvijezde, Richa Halla, otkazan.

6.12.2013.
9:17
VOYO logo

Priopćenje menadžmenta 'London Callinga' prenosimo u cijelosti:

Obaviješteni smo od strane menadžmenta Richa Halla da uslijed više sile ne može ovog vikenda nastupiti u programu festivala "London Calling Comedy Fair - Lisinski se smije". Ulaznice kupljene za samostalnu predstavu Richa Halla, u nedjelju 8.12. od 21.30 h možete vratiti na prodajnom mjestu na kojem ste ih i kupili. Rok za povrat ulaznice je do kraja godine. Uplaćeni novac bit će vam vraćen u cijelosti odmah po povratu ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No i nama i izvođačima bilo bi jako, jako, jako drago da na blagajni Lisinskog svoju ulaznicu zamijenite za čak 3 ulaznice (platiš 1 dobiješ 3 :) ) za preostale predstave koje su na programu u nedjelju 8.12. i koje će se naravno održati prema planu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Program "Comedy Gala" održat će se u subotu prema planu, s tom izmjenom da Rich Hall neće nastupiti već će ulogu headlinera preuzeti Seann Walsh. Ukoliko ipak želite vratiti svoju ulaznicu za predstavu "Comedy Gala" ili festivalsku ulaznicu možete to učiniti, također na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili, ali s tom razlikom da to možete učiniti zaključno do subote 7.12. do 12 sati. Ispričavamo se svima zbog novonastale promjene i unaprijed hvala na razumijevanju, stoji na kraju priopćenja menadžmenta "London Calling" projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo