FOTO: / Svakako se zaletite na izložbu Izložba

Znate li išta o Kirgistanu? Ako mislite da znate, pročitajte samo kraj ovog teksta. Ako ne znate, pažljivo čitajte dalje.

4.10.2012.
15:34
VOYO logo

To je zemlja u kojoj nitko nije čuo za Davora Šukera, u kojoj bi i Goran Milić teško pronašao Hrvata.

U toj pretežno muslimanskoj zemlji nacionalno piće je votka, i jeftinija je od piva, a vjernici, posljednji dan ramazana, klanjaju se ispod Lenjinovog kipa. Nadalje, u Kirgistanu razmišljaju o uvođenju zakona kojim bi se zabranila svadba ili sprovod veći od 200 ljudi. Jer u takvim situacijama zovu se i prijatelji prijatelja... bila bi sramota da se nekoga zaboravi. I onda se posuđuju novci koji se teško vraćaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je zemlja koja je imala državni udar 2005. godine, pa opet 2010. Kad je sljedeći... izračunajte sami. Premijer je, eto baš nedavno, morao dati ostavku zbog jednog konja. Dobio ga je na poklon od kompanije koja je, baš nedavno, dobila veliki posao od države. Konj je vrijedan milijun dolara. A posao... izračunajte sami.

Kirgistan je zemlja zlatnog osmijeha, doslovno. Zlatni zubi su još uvijek u modi, i čak i kad nemaju zub koji treba izvaditi, nađu jedan i zamijene ga zlatnim. Jer zlatni zubi su lijepi. Kirgistan je... još toliko toga, da ne stane u ovaj tekst. Zato postoje fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dogodi kad jedan sredovječni muškarac napusti sigurnost svog omiljenog lokala i odluči vidjeti svijet, možete provjeriti već ovog petka (5. listopada) u 19 sati.

Omiljeni lokal je Limb, za ovu priliku preimenovan u Galerija Limb (Plitvička 16, nasuprot FER-a).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredovječni muškarac je Franjo Tot, snimatelj net.hr-a i sjajan fotograf.

Naziv izložbe je – Izložba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostalo je na vama.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo