Noć muzeja bit će 29. siječnja

Kulturna manifestacija "Noć muzeja" ove će se godine održati u petak 29. siječnja, od 18 sati do jedan sat iza ponoći, kada će tradicionalno posjet hrvatskim muzejima biti besplatan.

7.1.2010.
18:20
VOYO logo

Manifestaciju organizira Hrvatsko muzejsko društvo, koje je priopćilo da se osim atraktivnog izložbenog programa za šestu Noć muzeja priprema i više popratnih događanja, poput obrazovnih i zabavnih programa.

Uz razgledavanje muzejskih postava, na programu će biti predavanja i radionica te koncerti, recitali i nagradne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator očekuje da će ove godine biti postavljeni novi rekordi, kako u broju muzeja uključenih u akciju, tako i u broju posjetitelja.

Prošle je godine Noć muzeja bila organizirana u 28 hrvatskih gradova, a 75 muzeja razgledalo je 150.000 posjetitelja, od kojih je 100.000 obišlo zagrebačke muzeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove su godine organizatorice i autorice koncepcije Noći muzeja Dubravka Osrečki Jakelić, predsjednica Hrvatskog muzejskog društva, i Vesna Jurić Bulatović, voditeljica Marketinga te kulturne manifestacije koju se već tradicionalno ubraja u kulturne događaje godine.

Sve obavijesti o programima i organizaciji Noći muzeja 2010. bit će dostupne na na mrežnoj stranici (www.hrmud.hr), a promidžbeni materijal dijelit će se posjetiteljima muzeja besplatno, priopćio je organizator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo