Noć muzeja bit će 29. siječnja

Kulturna manifestacija "Noć muzeja" ove će se godine održati u petak 29. siječnja, od 18 sati do jedan sat iza ponoći, kada će tradicionalno posjet hrvatskim muzejima biti besplatan.

7.1.2010.
18:20
VOYO logo

Manifestaciju organizira Hrvatsko muzejsko društvo, koje je priopćilo da se osim atraktivnog izložbenog programa za šestu Noć muzeja priprema i više popratnih događanja, poput obrazovnih i zabavnih programa.

Uz razgledavanje muzejskih postava, na programu će biti predavanja i radionica te koncerti, recitali i nagradne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator očekuje da će ove godine biti postavljeni novi rekordi, kako u broju muzeja uključenih u akciju, tako i u broju posjetitelja.

Prošle je godine Noć muzeja bila organizirana u 28 hrvatskih gradova, a 75 muzeja razgledalo je 150.000 posjetitelja, od kojih je 100.000 obišlo zagrebačke muzeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ove su godine organizatorice i autorice koncepcije Noći muzeja Dubravka Osrečki Jakelić, predsjednica Hrvatskog muzejskog društva, i Vesna Jurić Bulatović, voditeljica Marketinga te kulturne manifestacije koju se već tradicionalno ubraja u kulturne događaje godine.

Sve obavijesti o programima i organizaciji Noći muzeja 2010. bit će dostupne na na mrežnoj stranici (www.hrmud.hr), a promidžbeni materijal dijelit će se posjetiteljima muzeja besplatno, priopćio je organizator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo