OGLAS

NIJE PRIVID: / Zagreb je dobio nesvakidašnji muzej – Muzej iluzija

Image

Glavni grad Hrvatske postaje bogatiji za još jedan muzej.

24.6.2015.
15:59
VOYO logo

Hologrami, optičke varke rupe bez dna i još mnogo drugih zabavnih stvari očekuje sve posjetitelje prvog zagrebačkog Muzeja iluzija. Svoja vrata, novi muzej otvara danas na adresi Ilica 72.

Muzej iluzija nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije. Kroz atraktivne i zabavne varke, posjetitelji će mnogo naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamislite da se odupirete gravitaciji u kosoj sobi, kako se osoba s kojom ste došli odjednom smanjuje ili povećava, kako stvarno vidite rupu bez dna, kako poslužujete nečiju glavu na pladnju i sve to ovjekovječujete fotografijom u beskonačnoj sobi!

Muzej ima i pametnu igraonicu koja kroz razne didaktičke koncepte i Dilemma igre pretvaraju igraonicu u pravi fitness za mozak, dok muzejski shop nudi 3D rasvjetu, didaktičke igračke za sve uzraste i suvenire, a sve kako bi posjetitelji sa sobom ponijeli iskustvo čuđenja i otkrivanja koje ne prestaje izlaskom iz pravog carstva iluzija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne trebate zamišljati nemoguće, jednostavno dođite u Muzej iluzija!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo