Poziv na ustanak

“NIJE MI SMIJEŠNO!”: Nina Violić se pobunila protiv nove vlade

Glumica koja se uvijek znala našaliti sa stvarnošću naše zemlje kaže kako joj ovog puta situacija nije nimalo smiješna.

Nina Violić se pridružila protestu protiv nove vlade, točnije, protiv novoizabranog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

Svoj je stav podijelila na Facebooku, a u mišljenju su je podržali mnogi kolege glumci i kazalištarci.

Hasanbegović najavio velike promjene u kulturi, kritike nastavljaju pljuštati

“Nije mi smiješno. Po prvi put nisam sposobna ovo što se događa gledat iz nekog drugog neobaveznog iščašenog ugla. Tjeskoba me valja već nekoliko dana. Nije zaje*ancija. Čak ni registar izdajnika nije mi zabavan. Sve je realno i sve je gore nego u najcrnjoj mori. Očajna sam što ću sve do smrti živjet u šu*ku svijeta i što se nikad ništa neće promijeniti. Naša djeca isto. Njihova djeca isto. Gonite se u tri p**** materine cijela fašistička Evropa i naša primitivna prčija! Nisam odavde!”, objavila je Violić na svom profilu.

U posljednja dva tjedna mnoge su javne osobe izjavile kako se u Hrvatskoj osjećaju loše te kako razmišljaju o napuštanju domovine, a glumica je odlučila nešto poduzeti.

“Možemo reći što mislimo i kraj”

No, upozorava Violić, pomaka neće biti dok se svi nezadovoljni ne oglase.

KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita?”

“Ako se sve institucije u kulturi dignu imamo šanse. Ali nisu se sve oglasile. Manjina se oglasila. Eto. Što mogu promijenit? Mi smo manjina. U demokraciji to znači p***** k****. Možemo javno reć što mislimo što znači da se ne bojimo i tu je kraj. Jedino ako ne predlažeš terorističku brigadu. Onda imaš šanse”, napisala je Nina.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr