Najljepše antikorupcijske priče na jednom mjestu

Izdavačka kuća V.B.Z. i Transparency International Hrvatska u srijedu, 20.

19.4.2011.
14:03
VOYO logo

U knjizi su priče inspirirane korupcijom ili o korupciji, a napisali su ih poznati književnici i književnice Vlado Bulić, Ivica Đikić, Zoran Ferić, Julijana Matanović, Jurica Pavičić, Edo Popović, Ivana Simić-Bodrožić, Olja Savičević-Ivančević, Tena Štivičić i Ivan Vidić te pet najboljih priča koje su na natječaj poslali neobjavljivani autori.

Na promociji će govoriti autori priča i organizatori programa 'Kulturom po korupciji' Transparency Internationala Hrvatska u sklopu kojeg je realiziran i ovaj projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promociji će nazočiti predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. Ivo Josipović, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, šef delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj Paul Vandoren, predsjednik Nacionalnog Vijeća za praćenje provedbe antikorupcijskog programa dr. Željko Jovanović, glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan i drugi dužnosnici koji svojim radom smanjuju rizik od korupcije u Hrvatskoj.

Zbirka priča Ispod stola – najljepše antikorupcijske priče moći će se kupiti na kioscima od 22. travnja uz popularnu cijenu od 39,90 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo